Tegoroczna „Biesiada po Lutowsku” była wyjątkowa z przynajmniej kilku powodów. Po pierwsze stanowiła ona zwieńczenie obchodów Europejskich Dni Dziedzictwa, które tym razem odbywały się pod hasłem „Smaki dziedzictwa” – nie zabrakło więc pysznego poczęstunku, dań przygotowanych według „receptur naszych babć”, szarych klusek z kapustą, zupy ogórkowej oraz słodkich wypieków przygotowanych przez najlepsze lutowskie kucharki i cukierniczki. Przede wszystkim jednak podczas biesiady jubileusz 55-lecia działalności obchodził tamtejszy Wiejski Ośrodek Kultury.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu e-krajna.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz