Ważnym wydarzeniem XXII Edycji Konkursu Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów było wręczenie nagrody „Perła 2023” za potrawy regionalne, produkt regionalny i wręczenie „Kluczy Do Polskiej Spiżarni 2023”, nagrody od 2005 roku przyznawanej organizacjom, instytucjom i osobom prywatnym zasłużonym w promocji i wspieraniu rynku produktów regionalnych, tradycyjnych i lokalnych.
Tekst i zdjęcia Andrzej Ossowski
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu e-krajna.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz