Od dawien dawna Gęś należy do bardziej wykwintnych dań w większości kuchni świata. Jej szlachetność i wynikający z niej smak są odzwierciedleniem rangi dnia święta, w którym się ją przyrządza. Przyrządzenie jej nie jest trudne, ale wymaga jednak zaangażowania w kulinarne poczynania i dobór kompozycji smakowo - zapachowych.
Różnorodność dań jakie możemy przyrządzić jest ogromna, a ci co umieją gotować z fantazją, mają nieograniczone pole do działania. Tak więc, zapraszam Was w tym odcinku do przyrządzenia "Tataru z gęsiej piersi sianem wędzonego z sosem z podgrzybka i jajkiem przepiórczym".
Zapraszam do wspólnego gotowania.
Szymon Brukwicki Masterclass Chef
SKŁADNIKI
Tatar: (2 porcje)
Sos z podgrzybka
Ja17:25, 24.11.2020
1 0
Gdzie tego Przystojniaka zaleźć ? 17:25, 24.11.2020